ChrisG

Forum Replies Created

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 15 total)
  • Author
    Posts
  • ChrisG
    in reply to: Hide Submission Categories

    Yep, thanks. Didn’t know you added it as an option now 🙂

    ChrisG
    in reply to: Hide Submission Categories

    No matter 🙂

    ChrisG
    in reply to: Hidden or Admin only Category

    Ah genius, didn’t think of that method. Thanks a lot Josh!

    ChrisG
    in reply to: Tagging

    Fixed this issue now :).

    Now just to add the functionality of users adding tags on the front end.

    ChrisG
    in reply to: Tagging

    I’ve added taxonomies on the backend, it works in the fact that I can add tags for each submission. However viewing a tag on the front end comes up with “Nothing Found”, I do have a tag.php page in place, with the content of partial-loop-listing.php

    Not sure how to call submission tags. If I add a tag to a normal post type, this will come up under .com/tag/test (example).

    Any pointers in the right direction?

    ChrisG
    in reply to: Featured Image

    I’ve added this for the backend, admins etc. Just going to work on a safe way on adding for front end users to upload without abuse. Will keep you updated 🙂

    ChrisG
    in reply to: Tagging

    Many thanks Josh. I’ll look into it too.

    ChrisG
    in reply to: Showing the time

    Ok, IF “Use algorithm on homepage?” is not checked on the admin side, the time on the front page is thrown out of sync, but not on the author pages.

    IF “Use algorithm on homepage?” is selected, then time anywhere works fine.

    Do you have any code anywhere that alters timing on homepage depending on if you’re using algorithm setting or not?

    ChrisG
    in reply to: Showing the time

    Ok so the template i’ve edited is partial-loop-listing.php this shows data on the main page and also the author page by the looks of things.

    <time datetime="<?php the_time( 'Y-m-d' ); ?>" pubdate><?php the_time(); ?></time> on my author page, the time shows correctly as for time of publishing (7:50pm) for example, however on the main page time shows 12am no matter what time i publish at.

    Any ideas?

    ChrisG
    in reply to: Featured Image

    Many thanks Josh, much appreciated

    ChrisG
    in reply to: Featured Image

    Any joy with this one?

    Sorry for so many requests 🙂

    ChrisG
    in reply to: Showing the time

    Hi

    In the templates folder under the main listing template, can’t remember specific name of it. And within the loop.

    ChrisG
    in reply to: URL domain

    Solved this by adding <small> - <a href="http://<?= parse_url($post_link, PHP_URL_HOST); ?>"><?= parse_url($post_link, PHP_URL_HOST); ?></a></small> to necessary files. If anybody else needs this and has trouble, let me know.

    ChrisG
    in reply to: Off to a good start….

    Resolved thank you.

    ChrisG
    in reply to: Off to a good start….

    Ok concerned now that nothing really works outside the box. Just tried logging out (works), cannot log back in. Clicking the login box doesn’t bring up any modal window at all. But submit tells me to login.

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 15 total)