The "Ad New After Publishing" function is not working and reporting another bug.

Welcome! Support WP-Drudge Settings The "Ad New After Publishing" function is not working and reporting another bug.

This topic contains 1 reply, has 2 voices, and was last updated by  propersupport 2 months, 3 weeks ago.

Viewing 2 posts - 1 through 2 (of 2 total)
  • Author
    Posts
  • Pedro

    Hey.

    It’s me. I’m know in others community’s to be a good bug hunter.

    The first one is:

    The “add new after publishing” in new post is not working. Is marked, but when i post, the page refreshes, like a normal post: “Good work. Post published.”. No new link post page is showing for me.

    The other one is:

    I’m just bought the theme, downloaded the original files, etc.

    When i go in the update section in wordpress dashboard, still show like one update for the theme is available. I did this update but the message persists. I’m using the 2.8.1 version.

    Thanks.

    propersupport

    Hi Pedro,

    Thanks for reporting the bugs, we appreciate. Here are our comments:

    #1 Please check the “Add new after publishing” box on the edit screen – Added in v2.3.2, the “Add new after publishing” checkbox redirects you to a new post page after adding a post, instead of leaving you on the edit page. This option sets the default state for this checkbox. We tested the functionality locally and it’s working for us.

    #2 We will look into this. Just curious – any chance you have overwritten the the theme files? Please let us know.

    Thanks.

Viewing 2 posts - 1 through 2 (of 2 total)

You must be logged in to reply to this topic.