Problem: Cannot Add Static Links

Welcome! Support WP-Drudge Creating content Problem: Cannot Add Static Links

This topic contains 3 replies, has 3 voices, and was last updated by  rolandbiron 8 months ago.

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
  • Author
    Posts
  • Dennis

    I’m attempting to add Static Links, but nothing shows up on the homepage.

    I “thought” I set things up properly in advance, but I must not have done it correctly.

    I followed the instructions on the following page:

    http://wpdrudge.com/build-drudge-report-website-wordpress

    In particular, I “thought” I followed the Static Link instructions under #2, #3, and #6, but nothing shows up on the homepage.

    I’ve gone through the steps a half-dozen times. Still nothing. I mean, this isn’t rocket science, how hard can it be?

    Any thoughts?

    Looking forward to any help.

    Thanks,

    D

    Dennis

    UPDATE:
    OK, I figured out how to get the Static Link to post on the homepage.

    The only problem now is that it posted the Static Link in triplicate. That means I do not correctly understand “Containers” and “Static Link” widgets as described in Instructions #2 and #3.

    Back to the drawing board.

    Any helpful thoughts would be appreciated.

    Thanks.
    D

    PROPER Web

    Dennis,

    Got your support email and answered just now.

    For anyone else having this issue, it looks to be a problem with the widgets being added to the wrong column (possibly).

    rolandbiron

    I’m having the same problem. Can you please let me know the solution of making static links show up on homepage?

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)

You must be logged in to reply to this topic.